Επεκτείνει τη χoρηγία της προς τις ιπποδρομίες η Boylesports

Η εταιρία στοιχήματος Boylesports ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη συμφωνία χορηγίας που πραγματοποίησε με τους υπεύθυνους της ιπποδρομίας Irish Grand National, για δύο ακόμη χρόνια. Αναλυτικότερα, η νέα συμφωνία έχει ως αποτέλεσμα η Boylesports να παραμείνει χορηγός του Irish Grand National για δύο ακόμη χρόνια, κατά την περίοδο 2015-2016. Αυτό σημαίνει ότι το όνομα της διοργάνωσης θα παραμείνει ως έχει (Boylesports Irish Grand National) και πως η εταιρεία του online στοιχήματος θα συνεχίσει να προβάλλεται μέσω αυτής.

Άλλωστε, η παρουσία της Boylesports σε τέτοιου είδους διοργανώσεις είναι έντονη, καθώς αποτελεί χορηγό και του Irish Derby στις κυνοδρομίες.

 Να μην ξεχνάμε και την συμφωνία μαμούθ που έκλεισε η Boylesports όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη των ιρλανδικών ιπποδρομιών.

Η Boylesports μπορεί να είναι ιρλανδικής καταγωγής αλλά δεν είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που δίνει σημασία μόνο στα αγαπημένα αθλήματα των Ιρλνανδών αφού προσφέρει στοιχήματα σε πάνω από 20 αθλήματα.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη