Νέα πρέσβειρα για την στοιχηματική εταιρία William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill πρόσθεσε μία ακόμη πρέσβειρα στην ομάδα των διάσημων συνεργατών της που προέρχονται από τον χώρο της δημοσιογραφίας. Πρόκειται για την αθλητική παρουσιάστρια Kirsty Gallacher, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Gallacher εργάστηκε ως παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φυσιογνωμίες στο χώρο. Και η William Hill εκμεταλλεύεται αυτή της την αναγνωρισιμότητα με τη νέα συνεργασία, η οποία έρχεται να προστεθεί σε παρόμοιες με άλλους σταρ της αθλητικής δημοσιογραφίας, όπως οι Robbie Savage και Sir Tony McCoy.

 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, η συνεργασία με την Gallacher θα είναι μακροπρόθεσμη και η νέα πρέσβειρα έχει ήδη ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της, εν μέσω του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι υποχρεώσεις της θα περιλαμβάνουν συμμετοχή σε μια σειρά πρωτοβουλιών στο μάρκετινγκ, παρουσίαση εκδηλώσεων που θα πραγματοποιεί η William Hill και, φυσικά παρουσία στα social media της εταιρίας στοιχήματος.

 

“Η πρώτη από τις μεγάλες καλοκαιρινές συμφωνίες μας”

Κατά την παρουσίαση της νέας πρέσβειρας της στοιχηματικής εταιρίας William Hill, ο διευθυντής επικοινωνίας, Ciaran O’Brien, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Kirsty θα συνεργαστεί με τη William Hill. Είναι μία από τις διασημότερες αθλητικές παρουσιάστριες στη χώρα και χαιρόμαστε πολύ που αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα της William Hill. Η Kirsty αποτελεί την πρώτη από τις μεγάλες καλοκαιρινές συμφωνίες μας, οπότε έχετε το νου σας για νέες ανακοινώσεις!”.

Με τη σειρά της, η Kirsty Gallacher δήλωσε: “Eίμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνω πρέσβειρα της William Hill. Η εταιρεία επιφυλάσσει κάποια πρωτοποριακά σχέδια και ανυπομονώ να ξεκινήσω”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.