Αυξάνονται οι επενδύσεις της Bet365 στην σουηδική αγορά online στοιχήματος

Η εταιρεία στοιχήματος Bet365 δίνει μεγάλη βάση στην σουηδική αγορά στοιχήματος και ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στη νέα εποχή του σουηδικού στοιχήματος, πραγματοποιώντας σημαντικές επενδύσεις στη χώρα. Άλλωστε, σύντομα θα αρθεί το μονοπώλιο που ισχύει στην αγορά στοιχήματος της χώρας και εταιρείες όπως η Bet365 θα είναι ελεύθερες να διεκδικήσουν ένα μικρότερο ή μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, πλέον με τις δυνατότητες που τους δίνει μια άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης.

Όπως είναι φυσικό, η Bet365 αποτελεί μία από τις εταιρείες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες και ετοιμάζεται να εισέλθει στη νέα εποχή του σουηδικού στοιχήματος, πραγματοποιώντας επενδύσεις που θα τη φέρουν σε πλεονεκτική θέση έναντι του ανταγωνισμού.

 

Αυξάνονται τα κονδύλια για το marketing στη Σουηδία

Ο κύριος τομέας που αποφάσισε να επενδύσει η στοιχηματική εταιρεία Bet365 είναι αυτός του marketing και της διαφήμισης στα σουηδικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της σουηδικής ιστοσελίδας Resume, μάλιστα, τα κονδύλια που χρησιμοποιεί η στοιχηματική εταιρεία για τη διαφημιστική της προβολή στη Σουηδία έχουν αυξηθεί κατά 26% τον τελευταίο χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι η Bet365 έχει ξοδέψει περισσότερα από 18,7 εκατομμύρια ευρώ για την προώθησή της στην σουηδική αγορά, κατά τη διάρκεια του 2018. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, η πλειοψηφία αυτών των χρημάτων ξοδεύτηκε για την αγορά τηλεοπτικού χρόνου.

 

Οι σημαντικές ευκαιρίες της σουηδικής αγοράς

Οι σουηδικές Αρχές αποφάσισαν να απελευθερώσουν την μονοπωλιακή έως πρόσφατα αγορά του online στοιχήματος και οι κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος της Ευρώπης, όπως η Bet365, έχουν σπεύσει να αποκτήσουν μία από τις απαραίτητες άδειες. Η νέα αγορά αναμένεται να αποφέρει σημαντικά κέρδη στις εταιρείες εκείνες που θα κατορθώσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Σουηδών παιχτών και η σπουδή της Bet365 να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, μέσω της διαφημιστικής προβολής, είναι απόλυτα δικαιολογημένη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.