Χορηγός του Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» ο Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό του επερχόμενου Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Ο Μαραθώνιος διεξάγεται την Κυριακή 3 Απριλίου.

 

Ο Stoiximan αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης και καλεί τους αθλητές όλης της Ελλάδας να συμμετάσχουν. Η ιστοσελίδα στοιχήματος η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, προχώρησε σε συμφωνία με τους διοργανωτές του 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και η επίσημη παρουσίαση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, στο εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στο Μικρολίμανο.

 

Θυμίζουμε, τέλος, πως η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μόνον ένα κομμάτι από το πλούσιο πρόγραμμα χορηγιών του Stoiximan, ο οποίος υποστηρίζει ενεργά ομάδες, αθλητές και άλλες διοργανώσεις.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.