Κορυφαία χορηγία προς το σουηδικό ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αθλητική χορηγία της ιστορίας της, καθώς υπέγραψε συνεργασία με τις δύο κορυφαίες κατηγορίες ποδοσφαίρου της Σουηδίας: την Allsvenskan και την Superettan. Χάρη στη νέα συμφωνία, η Unibet θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό των δύο κορυφαίων διοργανώσεων για τα επόμενα 12 χρόνια!

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη χορηγική συμφωνία εταιρίας στοιχήματος στη Σουηδία, η οποία ετοιμάζεται σύντομα να απελευθερώσει την αγορά στοιχήματος. Και η συγκεκριμένη απελευθέρωση δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες χορηγιών προς τον αθλητισμό της χώρας, μία εκ των οποίων εκμεταλλεύτηκε η Unibet.

 

12ετής χορηγία τεράστιας αξίας

Αναλυτικότερα, η χορηγία της Unibet προς το σουηδικό ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει την 1η Ιανουαρίου του 2020 και θα διαρκέσει 12 χρόνια (6+6). Η αξία της συμφωνίας, μάλιστα, είναι τεράστια, αφού ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ (1,2 δις σουηδικές κορώνες). Μέσω της συγκεκριμένης χορηγίας, στο όνομα των διοργανώσεων θα προστεθεί και αυτό της Unibet, η οποία αντικαθιστά τη μόνη στοιχηματική εταιρία που είχε έως σήμερα δικαίωμα χορηγιών στο σουηδικό ποδόσφαιρο: την κρατική Svenska Spel.

 

Μεγάλη βάση στην εταιρική ευθύνη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Unibet, η νέα χορηγία θα έχει άκρως κοινωνικό χαρακτήρα και θα επικεντρώνεται στον τομέα της εταιρικής ευθύνης. Στόχος του νέου χορηγού του σουηδικού ποδοσφαίρου θα είναι ο υπεύθυνος στοιχηματισμός, αλλά και η ανάπτυξη του σουηδικού ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, η Unibet θα επικεντρωθεί στη βελτίωση των συνθηκών των δύο πρωταθλημάτων, στη συμμετοχή των ομάδων σε κοινωνικά δρώμενα και στην ενίσχυση της μάχης κατά των στημένων αγώνων.

Για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, η Unibet ανέλυσε και το πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα της χορηγίας. Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των υπευθύνων, 100 εκατομμύρια κορώνες θα καταλήγουν στις ομάδες των δύο πρωταθλημάτων, 25 εκατομμύρια στα τμήματα ανάπτυξης νέων ταλέντων των διοργανώσεων, 20 εκατομμύρια στις ομάδες που θα επιλέγουν οι πελάτες της Unibet και 5 εκατομμύρια σε μια νέα πρωτοβουλία για τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Να σας θυμίσουμε πως τον προηγούμενο μήνα η Unibet ανακοίνωσε συμφωνία χορηγίας με την γαλλική ομάδα ποδοσφαίρου Παρί Σεν Ζερμέν.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.