Χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βόλφσμπουργκ η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία στην Γερμανία και ότι πλέον αποτελεί τον επίσημο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βόλφσμπουργκ. H γερμανική ομάδα αγωνίζεται στην Bundesliga και την επόμενη σεζόν θα συνεργάζεται με την εταιρία στοιχήματος, προσφέροντάς της άφθονες ευκαιρίες προβολής στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Οι δύο πλευρές, πάντως, αποκάλυψαν ελάχιστες λεπτομέρειες για τη συμφωνία τους. Γνωρίζουμε, πάντως, ότι η Interwetten θα είναι η επίσημη συνεργάτης στοιχήματος της Βόλφσμπουργκ και πως η χορηγία θα ισχύσει σε πρώτη φάση κατά τη διάρκεια της σεζόν 2019-2020.

 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας χορηγίας

Χάρη στη συμφωνία που σύναψε η Interwetten με τη Βόλφσμπουργκ, το λογότυπο της στοιχηματικής εταιρίας θα κυριαρχεί στην έδρα της ομάδας, στο Volkswagen Arena, σε LED πινακίδες και σε άλλους διαφημιστικούς χώρους. Παράλληλα, η Interwetten θα έχει το δικαίωμα να αξιοποιήσει τους χώρους φιλοξενίας του γηπέδου, διοργανώνοντας αποκλειστικές προσφορές για τα μέλη της, καθώς και events που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι.

 

“Ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρων συνεργάτης”

Τη νέα χορηγία προς το γερμανικό ποδόσφαιρο σχολίασε ο Dominik Beier, εκπρόσωπος της Interwetten: “O αθλητισμός αποτελεί έναν από τους βασικότερους κινητήριους μοχλούς της επιχείρησής μας και έναν από τους τομείς που πάντα θέλουμε να στηρίζουμε, μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας χορηγιών. Στο πρόσωπο της Βόλφσμπουργκ βρήκαμε έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα συνεργάτη. Αυτό που φέρνει κοντά την Βόλφσμπουργκ και την Interwetten είναι η όρεξη για δουλειά, με έναν πρωτοποριακό τρόπο, που φέρνει νέα προϊόντα και συνεχή ανάπτυξη”.

Για τη νέα χορηγία μίλησε και ο διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Michael Meeske: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ένα νέο συνεργάτη με διεθνή εμπειρία και αποδεδειγμένη αξία στον κόσμο των γερμανικών αθλημάτων. Οι υπηρεσίες της Interwetten, άλλωστε, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν στο τομέα της”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.