Χορηγός της ΠΑΕ Άρης η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop και η ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσαν τις φήμες περί συνεργασίας τους και ανακοίνωσαν πως η στοιχηματική εταιρία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας για την επόμενη σεζόν. Η ΠΑΕ Άρης, μέσω ενός post στο Instagram του προέδρου της, Θόδωρου Καρυπίδη, είχε προαναγγείλει τη συμφωνία πριν μερικές ημέρες και αυτή τελικά επιβεβαιώθηκε με την κοινή ανακοίνωση των δύο πλευρών.

Η συμφωνία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την προβολή της Betshop στο γήπεδο του Άρη, αλλά και στις φανέλες των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο, δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όσον αφορά στο ύψος και στη διάρκειά της.

Παράλληλα, όμως, η Betshop ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει και τη συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, συνεχίζοντας να έχει έντονη παρουσία στο ελληνικό μπάσκετ.

 

“Θέλουμε να στηρίξουμε το σύλλογο στη νέα εποχή”

Η ανακοίνωση για την χορηγία της Betshop προς τον Άρη περιλαμβάνει και τις δηλώσεις του ιδρυτή της στοιχηματικής εταιρίας, Γαβριήλ Χαλεπλή, ο οποίος ανέφερε: “Μας ένωσε ο παλμός του Άρη Θεσσαλονίκης που χτυπάει δυνατά στις καρδιές όλων των φιλάθλων. Η Betshop στοιχίζεται με τον αθλητισμό, με την προσπάθεια, με την αισιοδοξία για τη νίκη, με τον πρωταθλητισμό. Με τη χορηγία μας θέλουμε να στηρίξουμε το Σύλλογο στη νέα εποχή, να τον υποδεχτούμε στη λίγκα του πρωταθλητή! Και να τον συνοδέψουμε στους στόχους και στην πορεία του στη μεγάλη κατηγορία και στην Ευρώπη. Μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό και στηρίζουμε το καλό παιχνίδι. Ο Άρης έχει πολλά να δώσει και ο κόσμος θα τα αγκαλιάσει”.

 

Συνεχίζει και με την ΑΕΚ στο μπάσκετ η Betshop

Παράλληλα με την ανακοίνωση της νέας χορηγίας της Betshop είχαμε και την ανανέωση μιας υπάρχουσας. Η εταιρία στοιχήματος έβαλε τέλος στις φήμες που την ήθελαν να λύνει τη συνεργασία της με την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ και όχι μόνο ανανέωσε τη μεταξύ τους συμφωνία, αλλά προχωρά σε μια νέα, με ευνοϊκότερους όρους και για τις δύο πλευρές. Προς το παρόν, πάντως, η επίσημη ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη χορηγία δεν έχει πραγματοποιηθεί.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη