Στοίχημα στις… ιπποκαμποδρομίες από την Paddy Power!

Προχωρώντας σε μια ανακοίνωση-έκπληξη, η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό ενός νέου αθλήματος αγώνων που κάνει τώρα τα πρώτα του βήματα: τις… ιπποκαμποδρομίες! Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρεία θα δέχεται στοιχήματα στις κούρσες των ιππόκαμπων, ενώ παράλληλα θα μεταδίδει ζωντανά μέσω live streaming τις κούρσες!

 

Ευφάνταστη πρωταπριλιάτικη φάρσα

Βέβαια, η παραπάνω ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε την Πρωταπριλιά, γεγονός που εξηγεί πολλά. Πιστή στο πνεύμα διασκέδασης και τρολαρίσματος που τη διακατέχει, η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power ξεπέρασε για μια ακόμη φορά τον εαυτό της, δημοσιεύοντας στο blog της την παραπάνω είδηση.

Στην ανακοίνωση, η Paddy Power αναφέρει πως θα αναλάβει τη χορηγία των υποβρύχιων αγώνων ανάμεσα στους ιππόκαμπους και πως θα προσφέρει τη δυνατότητα στοιχηματισμού και παρακολούθησης στα μέλη της. Αναφέρει, μάλιστα, πως το νέο άθλημα εξελίσσεται τα τελευταία πέντε χρόνια και πως οι υπεύθυνοι (και οι αγωνιζόμενοι) είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο τους.

Για το νέο άθλημα, μάλιστα, μίλησε και ο θρυλικός αναβάτης Ruby Walsh, στην υπηρεσία live streaming Paddy Power TV. Και, φυσικά, η φάρσα συνεχίστηκε σε όλα τα μέσα προβολής της Paddy Power.

 

Συνέχεια μιας ξεκαρδιστικής παράδοσης

Η Paddy Power είναι γνωστή για το ιδιαίτερο χιούμορ της, το οποίο επεκτείνεται κυρίως στον τομέα του μάρκετινγκ και την έχει βοηθήσει πολλές φορές να προβληθεί σε ολόκληρο τον κόσμο – μερικές φορές και με άσχημο τρόπο, εν μέσω αντιδράσεων.

Την ίδια ημέρα, μάλιστα, την 1η Απριλίου, η Paddy Power ανακοίνωσε (στο ίδιο πνεύμα) και την πρόσληψη του ευρωβουλευτή του Ηνωμένου Βασιλείου, Nigel Farage, ως συμβούλου πολιτικών θεμάτων. Και, φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την αγγελία πρόσληψης που εξέδωσε πριν μερικές ημέρες η στοιχηματική εταιρεία, αναζητώντας έναν υπεύθυνο για τον τομέα στοιχημάτων που αφορούν στον Donald Trump.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.