Νέα στοιχηματική συνεργασία ανακοίνωσε το NBA

Το NBA, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με νόμιμη στοιχηματική εταιρεία των ΗΠΑ. Πρόκειται για την εταιρεία DraftKings, η οποία αποτελεί τον δεύτερο επίσημο συνεργάτη στοιχήματος του NBA, μετά την εταιρεία στοιχημάτων William Hill. Οι δύο στοιχηματικές εταιρείες, μάλιστα, συνεργάζονται στις ΗΠΑ, προκειμένου να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες σε επιλεγμένες Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Θυμίζουμε ότι η William Hill ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το NBA τον περασμένο Οκτώβριο και απέκτησε το δικαίωμα χρήσης επίσημων στατιστικών, λογοτύπων και εικόνων από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

 

Η νέα συνεργασία στοιχήματος του NBA

Η νέα συμφωνία που σύναψε το NBA καθιστά την DraftKings επίσημη συνεργάτη στοιχήματος της διοργάνωσης και της δίνει το δικαίωμα χρήσης επίσημων στατιστικών και εικόνων, στα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος, αλλά και στην στοιχηματική ιστοσελίδα της. Επιπλέον, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν στενά στον τομέα προστασίας της ακεραιότητας των αγώνων του NBA, μέσω του λανσαρίσματος εξειδικευμένων λογισμικών που θα εντοπίζουν ύποπτες συμπεριφορές στοιχηματισμού.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, μάλιστα, έχει τεράστια σημασία για την DraftKings, αφού όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι, οι πελάτες και τα μέλη της δείχνουν τεράστια προτίμηση για τους αγώνες του NBA. Σκοπεύουν, μάλιστα, να δώσουν μεγάλη βάση στο live στοίχημα σε αγώνες του NBA, αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας στοιχήματος, όσοι στοιχηματίζουν σε αγώνες του NBA προτιμούν συνήθως να το κάνουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Αναλυτικότερα, το 70% όσων στοιχηματίζουν στο NBA έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον ένα live στοίχημα, ενώ το 45% των εσόδων της DraftKings από το NBA προέρχεται από τα live στοιχήματα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.