Χορηγός των Street Relays ο Stoiximan

Ο Stoiximan υποστήριξε με τη χορηγία της τα Street Relays, έναν πρωτοποριακό αγώνα δρόμου που προσέφερε χρήματα στα παιδιά του ιδρύματος Make-A-Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος). Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ήταν χορηγός του σκέλους των Street Relays που πραγματοποιήθηκε στη Γλυφάδα στις 10 Απριλίου και, μάλιστα, συμμετείχε σε αυτό με τη δική της ομάδα.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην παραλία της Γλυφάδας και σε αυτόν συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 δρομείς. Ανάμεσα στις ομάδες που συμμετείχαν ήταν και η Stoiximan Running Team, η οποία πραγματοποίησε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση, μετά από τις αντίστοιχες εμφανίσεις στον Ημιμαραθώνιο Αθηνών και στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “Μέγας Αλέξανδρος” στη Θεσσαλονίκη.

 

Τα Street Relays θα συνεχιστούν σε Καβάλα και Κοζάνη και ο Stoiximan σκοπεύει να συνεχίζει να στηρίζει τον φιλανθρωπικό σκοπό τους. Η ομάδα των δρομέων του, άλλωστε, θα βρεθεί και εκεί και οι υπεύθυνοι καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή σε αυτή, μέσω της ιστοσελίδας του Stoiximan στο Facebook.

 

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και οι χορηγίες αλλά και οι φιλανθρωπικές του δράσεις είναι ευρέως γνωστές στη χώρα μας αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.