Χορηγός ποδοσφαιρικής ομάδας της Γκάνα η εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet επεκτείνει το πρόγραμμα χορηγιών της, όχι μόνο σε νέες διοργανώσεις, αλλά και σε νέα ήπειρο! Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν πρόσφατα μια νέα συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα Dreams FC, η οποία αγωνίζεται στην Premier League της Γκάνα. Χάρη στη νέα συμφωνία, η στοιχηματική εταιρεία Mybet αποτελεί τον βασικό χορηγό της ομάδας για την επόμενη σεζόν της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Mybet ξεκίνησε να δραστηριοποιείται νόμιμα στην αγορά στοιχήματος της Γκάνα και τα επόμενα βήματά της δε θα μπορούσαν παρά να αφορούν στην εδραίωσή της στη χώρα, μέσω χορηγιών και παρόμοιων πρωτοβουλιών.

 

Η συμφωνία χορηγίας της Mybet προς την Dreams FC

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, το ύψος της χορηγίας αγγίζει τα 50.000 ευρώ, ποσό που δεν εντυπωσιάζει στην Ευρώπη, αλλά είναι σημαντικό με τα δεδομένα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γκάνα. Άλλωστε, οι ομάδες της χώρας πασχίζουν κάθε χρόνο να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις και η συγκεκριμένη χορηγία αποτελεί μια σημαντική τόνωση στα ταμεία της ομάδας, όπως δήλωσε και ο πρόεδρός της, Kurt Okraku.

Αντίστοιχα, και η εταιρεία στοιχήματος Mybet θα βγει κερδισμένη από την προβολή που θα απολαύσει σε ένα πρωτάθλημα της χώρας στην οποία ξεκίνησε πρόσφατα να δραστηριοποιείται. Παρά τα οικονομικά προβλήματα, άλλωστε, η Γκάνα διαθέτει μια αναπτυσσόμενη αγορά του στοιχήματος.

Τα χρήματα, όμως, δεν είναι το μόνο αντάλλαγμα που θα προσφέρει η στοιχηματική εταιρεία Mybet. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξή του στο GBA Sports ο διευθυντής της Mybet Ghana, Akomea Kwaku Ohemeng-Agyei, η εταιρεία στοιχήματος θα χρησιμοποιήσει τις επαφές της μητρικής στη Γερμανία, προκειμένου να ανοίξει νέες πόρτες στην ομάδα Dreams FC, βοηθώντας τη να πραγματοποιεί καλύτερες μεταγραφές και προπόνηση των παιχτών της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.