Συνεχίζει την κοινωνική του δράση ο Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προχώρησε σε μία ακόμη σημαντική δράση κοινωνικής ευθύνης, υλοποιώντας την υπόσχεσή του για τη διάθεση του ποσού των 13.000 ευρώ για την κάλυψη της χειρουργικής επέμβασης ενός μικρού φίλου του Παναθηναϊκού.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan δώρισε το ποσό στην οικογένεια του Γ.Γ., προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της χειρουργικής του επέμβασης, όπως είχε υποσχεθεί στους ιθύνοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Για τη νέα αυτή δράση του Stoiximan, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της εταιρείας, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος, δήλωσε: "Ευχόμαστε στον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού καλή επιτυχία, καλή δύναμη και τον περιμένουμε κοντά μας το συντομότερο δυνατόν να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα".

 

Με τη σειρά του, ο CEO της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, δήλωσε: "Ευχαριστούμε το Μεγάλο Χορηγό μας, Stoiximan, που είναι δίπλα όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματική ανάγκη".

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.