Χορηγός του Παναθλητικού Συκεών η Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet σύναψε μια νέα συμφωνία χορηγίας προς τον ελληνικό αθλητισμό και αποτελεί πλέον τον μεγάλο χορηγό του Παναθλητικού Συκεών, για τη σεζόν 2016-2017. Πρόκειται για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του συλλόγου, η οποία αγωνίζεται φέτος στην Α1. Η νέα συμφωνία, μάλιστα, δεν εξασφαλίζει προβολή στην Goalbet μόνο μέσω των εμφανίσεων της ομάδας, αλλά και του ονόματός της, στο οποίο θα προστεθεί το “Goalbet”.

 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Goalbet, Βύρωνας Καρβούνης, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: «Με μεγάλη μας χαρά και τιμή θα στηρίξουμε φέτος την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης του Παναθλητικού, θεωρώντας υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε τα μέγιστα για να πετύχει τους στόχους της. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να στηρίζονται τέτοιου είδους σωματεία, τα οποία τόσα χρόνια παλεύουν μόνα τους και παρ’ όλα αυτά έχουν καταφέρει να φθάσουν σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό του Παναθλητικού και θεωρούμε βέβαιη την επιτυχία της ομάδας και γενικότερα ολόκληρου του συλλόγου, που κάνει υπερήφανο τον φίλαθλο κόσμο του».

 

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Γιαρένης, από την άλλη, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που μια εταιρεία-κολοσσός θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας και μάλιστα με μια πολύ διευρυμένη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Η Goalbet αποτελεί για εμάς οδηγό επιτυχίας και αρωγό της γενικότερης κοινωνικής προσφοράς του συλλόγου μας. Ο Παναθλητικός ανεβάζει ψηλά τον πήχη σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του και αποτελεί πόλο έλξης πολλών σοβαρών επιχειρηματιών, οι οποίοι αναγνωρίζουν το υγιές και το αναπτυξιακό της λειτουργίας μας, ενώ παράλληλα καρπώνονται τα σημαντικά οφέλη προβολής που παρέχονται από την παρουσία της ομάδας μας στην Α1 Γυναικών».

 

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και βρίσκεται ανάμεσα στις πρωτοπόρες εταιρίες χάρη στα αθλήματα που προσφέρει αλλά και των αριθμό πελάτών που εξυπηρετεί.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.