Κοινή χορηγία των Bet365 και BetFair προς την Aston Villa

H Aston Villa, μια από τις πλέον ιστορικές και δημοφιλείς ομάδες της αγγλικής Premier League, ανακοίνωσε μια νέα χορηγία, στην οποία συμμετέχουν όχι μία, αλλά δύο εταιρείες. Πρόκειται για δύο εταιρείες του στοιχήματος, τις Bet365 και BetFair.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη χορηγία δεν έχει προηγούμενο στα αθλητικά χρονικά, καθώς και οι δύο εταιρείες έχουν αναλάβει από κοινού το ρόλο του μεγάλου χορηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η συμφωνία ανάμεσα στις τρεις πλευρές ξεκίνησε από την 1η Ιουλίου και παρέχει στις Bet365 και BetFair κοινά δικαιώματα εκμετάλλευσης και προβολής. Όπως είναι λογικό, πρόκειται για μια συμφωνία που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς οι δύο  στοιχηματικές εταιρείες δραστηριοποιούνται ανταγωνιστικά στον ίδιο τομέα: το online στοίχημα.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους υπεύθυνους της Aston Villa, οι Bet365 και BetFair θα εμφανίζονται ταυτόχρονα στα διαφημιστικά μηνύματα του γηπέδου και στα background των συνεντεύξεων. Και, όπως αναμένεται, αμφότερες οι εταιρείες του online στοιχήματος θα επιφυλάξουν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές για τους οπαδούς της Aston Villa.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.