Αουτσάιντερ η Manchester United, ακόμη και για τη χορηγό της!

Ακόμη και η εταιρία στοιχημάτων Bwin, χορηγός της Manchester United, θεωρεί την ομάδα αουτσάιντερ στο ντέρμπι με τη Bayern Munich που θα διεξαχθεί στο Old Trafford, στο πλαίσιο του Champions League. Αναλυτικότερα, η Bwin ανακοινώνει απόδοση 6.50 για νίκη της Manchester United, πιθανότατα τη μεγαλύτερη που είχε ποτέ η αγγλική ομάδα σε αγώνα εντός της έδρας της, όπως σημειώνουν βρετανικά και διεθνή ΜΜΕ.

 

Φαίνεται, λοιπόν, πως η Bwin, χορηγός της Manchester και επίσημος συνεργάτης της του στοιχήματος, έχει λίγη πίστη στην ομάδα του David Moyes.

Η Bwin ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων για την ποικιλία της σε αθλήματα.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη