Επεκτείνει το πλάνο χορηγιών της η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρεία στοιχημάτων William Hill είναι ιδιαίτερα γνωστή και για τη δράση της στον τομέα των χορηγιών σε διάφορα αθλήματα, όπως το τένις, το ποδόσφαιρο και οι ιπποδρομίες. Η δράση της αυτή, μάλιστα, επεκτείνεται, καθώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν μια νέα χορηγία προς τις αγγλικές ιπποδρομίες.

Η νέα χορηγία αφορά σε ένα φεστιβάλ αγγλικών ιπποδρομιών μικρότερου βεληνεκούς. Πρόκειται για το Grimthorpe, το οποίο διεξάγεται κάθε Μάρτιο στο ιπποδρόμιο του Doncaster.

 

Η νέα χορηγία της William Hill

Αναλυτικότερα, η William Hill θα αποτελέσει φέτος τον επίσημο χορηγό του φεστιβάλ ιπποδρομιών Grimthorpe, το οποίο θα λάβει χώρα στις 3 και 4 Μαρτίου στο ιπποδρόμιο του Doncaster. Η William Hill συνεργάζεται ήδη με το ιπποδρόμιο, αφού αποτελεί χορηγό ενός άλλου, μεγαλύτερου φεστιβάλ: του St. Leger που διεξάγεται κάθε Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της William Hill, Liam McKee, η στοιχηματική εταιρεία έμεινε τόσο ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με το ιπποδρόμιο του Doncaster που αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία τους και σε άλλα φεστιβάλ. Έτσι, προέκυψε η χορηγία προς το Grimthorpe, η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα μόνο βήμα σε μελλοντικές χορηγίες της.

 

Η πλούσια δράση της William Hill στον τομέα των χορηγιών

Η William Hill είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις χορηγίες της, ειδικά προς τον αγγλικό αθλητισμό. Άλλωστε, αποτελεί κατά καιρούς χορηγό μεγαλύτερων ή μικρότερων φεστιβάλ στις αγγλικές ιπποδρομίες, ενώ δραστηριοποιείται σταθερά και στον τομέα του ποδοσφαίρου, με χορηγίες προς την αγγλική Football Writers’ Association (FWA), αλλά τις Τσέλσι και Τότεναμ. Παράλληλα, έχει αποτελέσει χορηγό κορυφαίων αγώνων πυγμαχίας, αλλά και την πρώτη στοιχηματική εταιρεία που χορηγεί Grand Slam στο τένις, μετά τη συμφωνία χορηγίας προς το Australian Open.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.