Εθνικός χορηγός της Euroleague η Sportingbet

H Sportingbet.gr ανήκει πλέον στη λίστα των εθνικών χορηγών της Euroleague, αντιπροσωπεύοντας την ελληνική αγορά στον συγκεκριμένο τομέα, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η συγκεκριμένη συμφωνία ανάμεσα στη Euroleague Basketball και στην Sportingbet αποτελεί αποτέλεσμα της νέας στρατηγικής της πρώτης, για αναζήτηση χορηγών ξεχωριστά από κάθε χώρα που αντιπροσωπεύεται. Και στην περίπτωση της Ελλάδας, ο χορηγός αυτός δεν είναι άλλος από την στοιχηματική εταιρία Sportingbet.

 

Η συμφωνία χορηγίας, μάλιστα, περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που σχετίζονται με τη Euroleague: τους αγώνες των ομίλων και τον Αγώνα της Εβδομάδας, το Final Four και τους τελικούς του Eurocup. Και η Sportingbet θα προβάλλεται σε σημαντικό βαθμό δίπλα σε μεγάλους χορηγούς της Euroleague, όπως η Turkish Airlines.

 

Ήδη, ο Ιωάννης Καποδίστριας, μέλος του ΔΣ της Sportingbet.gr, προχώρησε σε δηλώσεις για τη νέα συμφωνία: «Είναι τιμή μας να είμαστε ο εθνικός χορηγός της Turkish Airlines Euroleague, του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού μπασκετικού θεσμού, μίας διοργάνωσης που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο και με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες. H Sportingbet.gr διακρίνεται για την ενέργεια της στο να πετυχαίνει στόχους και για το πάθος της για τον αθλητισμό, στοιχεία που επίσης κυριαρχούν στην Euroleague Basketball. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από τη συγκεκριμένη συμφωνία και οι δύο πλευρές θα έχουν σπουδαία οφέλη»!

 

Αντίστοιχα, ο Jose Luis Rosa-Medina, διευθυντής του τομέα μάρκετινγκ της Euroleague Basketball, δήλωσε: «Yπογράφοντας με μία ηγετική και σταθερή εταιρία, όπως η Sportingbet.gr, έχουμε την ευκαιρία να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την ήδη ισχυρή παρουσία μας στην Ελλάδα. Θα βοηθήσει ακόμα στους στόχους μας για διαφοροποίηση της αγοράς, έτσι ώστε τα οφέλη που θα πηγαίνουν στις ομάδες να είναι μεγαλύτερα. Κάτι τέτοιο θα κάνει τις διοργανώσεις μας πιο ελκυστικές για νέους κορυφαίους χορηγούς και συνεργάτες».

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εξυπηρετεί πελάτες σε 23 διαφορετικές γλώσσες προσφέροντας τεράστια γκάμα σε αθλήματα,στοιχήματα αλλά και παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.