Παραμένει χορηγός του PDC η William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας της προς την PDC (Professional Darts Corporation) και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα βελάκια. Η ανανεωμένη συμφωνία θα ισχύσει έως και τη διοργάνωση του 2020, με την ιστοσελίδα του στοιχήματος να αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της.

 

Αυτό σημαίνει ότι η διοργάνωση θα εξακολουθήσει να ονομάζεται William Hill World Darts Championship, με την ιστοσελίδα του στοιχήματος να διατηρεί τις μεγάλες ευκαιρίες προβολής που της προσφέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Και η διοργάνωση, όμως, θα ενισχυθεί σημαντικά από την ανανέωση της συμφωνίας. Ορίζεται, άλλωστε, πως το χρηματικό έπαθλο των νικητών θα συνεχίσει να αυξάνεται κάθε χρόνο, ξεπερνώντας τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ το 2020. Τη χρονιά εκείνη, ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης θα εξασφαλίσει το ποσό των 690.000 ευρώ.

 

Ο πρόεδρος της PDC, Barry Hearn, δήλωσε για την ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας με τη William Hill: “Η William Hill έχει υπάρξει θερμός υποστηρικτής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και είναι φανταστικό το ότι θα παραμείνουν χορηγοί για τουλάχιστον τα επόμενα πέντε χρόνια. Το τουρνουά ενδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια και, με πωλήσεις εισιτηρίων και χρηματικά έπαθλα που σπάνε τα ρεκόρ, υπόσχεται να είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο έως σήμερα”.

 

Από την πλευρά του, ο CEO της William Hill, James Henderson, σχολίασε: “Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα βελάκια που χορηγεί η William Hill αποτελεί πλέον ένα από τα highlights του αθλητικού ημερολογίου και μια διοργάνωση που ξεχωρίζει μέσα στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων”.

Η William Hill είναι από τις πρώτες εταιρίες στοιχημάτων που λειτούργησε στο διαδίκτυο και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες.όσο για την Ελλάδα δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας ώστε να δέχεται μέλη.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.