Χορηγός του Απόλλωνα Λεμεσού ο Stoiximan

Ο Stoiximan είναι ο νέος χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ιστοσελίδα του στοιχήματος, σε συνέντευξη Τύπου.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, προστίθεται στη λίστα με τους επίσημους χορηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας και αποκτά νέες ευκαιρίες προβολής, στους εντός και εκτός έδρας αγώνες του, για την τρέχουσα σεζόν (2016-2017). Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν οι Φανούριος Κωνσταντίνου, Φάνος Κιννής και Γιώργος Βασιλείου, εκπρόσωπος Τύπου, αντιπρόεδρος και αρχηγός της ομάδας του Απόλλωνα, αντίστοιχα, ενώ τον Stoiximan εκπροσώπησε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εταιρείας.

 

Ο κ. Κωνσταντόπουλος, μάλιστα, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: “Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στο πλευρό του Απόλλωνα και ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μία από τις κορυφαίες και πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου. Είναι πολύ σημαντικό να χτίζουμε ισχυρούς δεσμούς και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία αυτή θα αποφέρει αμοιβαία οφέλη και στις δύο πλευρές. Σκοπός μας με τον Απόλλωνα είναι να κάνουμε πολλές δράσεις, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, γιατί το θεωρούμε υποχρέωση μας να επιστρέφουμε αξία στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Η Stoiximan.gr θα συνεχίσει το πλάνο επέκτασης στην Κύπρο και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και την κοινωνία”.

 

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από το 2012 όποτε και πήρε τηνν απαραίτητη άδεια, επίσης αποτελεί και μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων όπως η ΠΑΕ Ολυμπιακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης και άλλες.

 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.