Παραμένει χορηγός της Κοπεγχάγης η εταιρεία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρεία στοιχημάτων Unibet ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας χορηγίας προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοπεγχάγης. Η κορυφαία ομάδα της Δανίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Unibet έως και τη σεζόν 2020-2021.

Οι ιθύνοντες της στοιχηματικής εταιρείας έκριναν προσοδοφόρα τη συμφωνία χορηγίας προς την ομάδα ποδοσφαίρου της Κοπεγχάγης και αποφάσισαν να την ανανεώσουν για τα τρία επόμενα χρόνια και να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες προβολής που τους παρέχει στην αγορά της Δανίας και όχι μόνο.

 

Τι σημαίνει η νέα συμφωνία για τη Unibet;

Η νέα συμφωνία χορηγίας δίνει στη Unibet την ευκαιρία να συνεχίσει να προβάλλεται αποτελεσματικά στο δανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχει η Κοπεγχάγη. Η επέκταση της χορηγίας σημαίνει ότι ένα τμήμα των κερκίδων του σταδίου Telia Parken (έδρας της Κοπεγχάγης) θα εξακολουθήσει να φέρει το όνομα Unibet, ενώ οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για τη δημιουργία προωθητικών ενεργειών. Φυσικά, μεγάλοι νικητές θα είναι οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι θα μπορούν να εκμεταλλευτούν αποκλειστικές προσφορές στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Unibet.

 

“Πιστεύουμε στις μακροχρόνιες συνεργασίες”

Με αφορμή την ανανέωση της χορηγίας προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Κοπεγχάγης, η οποία πλέον διαρκεί συνολικά εννιά χρόνια, η διευθύντρια στρατηγικής χορηγιών της στοιχηματικής εταιρείας Unibet, Anja Bruun, δήλωσε: “Η Unibet είναι μια εταιρεία πιστή στην αγορά της Δανίας, οπότε είμαστε, όπως είναι φυσικό, ευχαριστημένοι που επεκτείνουμε την συνεργασία μας με την ομάδα της Κοπεγχάγης. Είμαστε μια εταιρεία που πιστεύει στις μακροχρόνιες συνεργασίες και η συνεργασία μας με την Κοπεγχάγη, η οποία βρίσκεται πλέον στο έβδομο έτος της, αποτελεί μια καλή απόδειξη αυτού”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.