Χορηγία της Titanbet σε ιπποδρομίες

Η στοιχηματική εταιρία Titanbet ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη χορηγία της σε ιπποδρομίες έως σήμερα. Πρόκειται για τη συμφωνία χορηγίας του Kingmakers Novices Chase, το οποίο πραγματοποιείται τον ερχόμενο μήνα στον ιππόδρομο Warwick Racecourse.

 

O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί ουσιαστικά την προετοιμασία του Racing Post Arkle Challenge Trophy, το οποίο λαμβάνει χώρα τον Μάρτιο στο Cheltenham Festival, και η Titanbet θα προσφέρει το έπαθλο των 40.000 λιρών Αγγλίας στο μεγάλο νικητή, αποκτώντας παράλληλα σημαντικές ευκαιρίες προβολής - ο αγώνας, άλλωστε, μεταδίδεται ζωντανά και στην τηλεόραση, μέσω του Channel 4.

 

Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό η Titanbet υπήρξε χορηγός της ιπποδρομίας National Hunt η οπόια διεξάχθη στο ιπποδρόμιο του Kempton Park.

Η Tinanbet είναι από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων και προσφέρει στοιχήματα  σε πάνω από 20 αθλήματα αλλά και ειδικά!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Titanbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Titanbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.