Ανανέωσε τη χορηγία της προς τον Προμηθέα Πάτρας η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop εμπλέκεται ενεργά στον ελληνικό αθλητισμό, μέσω χορηγιών που έχει εξασφαλίσει, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και αλλού. Η λίστα χορηγιών της στοιχηματικής ιστοσελίδας είναι μεγάλη και οι υπεύθυνοι έχουν χτίσει πολλές επιτυχημένες συνεργασίες με ομάδες και φορείς.

Μία από αυτές τις συνεργασίες της αφορά και στην ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας, η οποία είχε ξεκινήσει πέρσι. Οι δύο πλευρές είχαν ανακοινώσει πέρσι τη χορηγία της Betshop προς τον Προμηθέα για ένα χρόνο και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσαν ότι η εν λόγω συνεργασία θα ανανεωθεί και για την επόμενη σεζόν.

 

Η ανακοίνωση της ανανεωμένης συμφωνίας χορηγίας

Η Betshop θα παραμείνει χορηγός του Προμηθέα Πάτρας και για τη σεζόν 2020-2021 και θα στηρίζει την ομάδα, όχι μόνο στις εγχώριες, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, αναμένεται να ανακοινώσουν σύντομα και κοινές πρωτοβουλίες.

Ο Προμηθέας ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε την ανανέωση της χορηγίας, με την παρακάτω ανακοίνωση:

“Το Betshop.gr παραμένει για 2η συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό του Προμηθέα Πάτρας ως ο Μεγάλος Χορηγός της ΚΑΕ, με τον πρώτο τίτλο του Συλλόγου – και ευρύτερα της περιφέρειας – να είναι ήδη γεγονός. Η δημοφιλής στοιχηματική σελίδα και βασικός υποστηρικτής του ελληνικού μπάσκετ συμμερίζεται τις φιλοδοξίες της ομάδας και συμπορεύεται μαζί μας για την επίτευξη των στόχων και την υλοποίηση των οραμάτων μας. Φέτος το Betshop.gr θα βρίσκεται δίπλα στην ΚΑΕ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, γιορτάζοντας μαζί μας τις επιτυχίες της ομάδας. Ο Προμηθέας συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και να στοχεύει ψηλά, χωρίς να λησμονεί την προσήλωση στις αθλητικές αξίες που πρεσβεύει. Η συνεχιζόμενη στήριξη από το Betshop.gr μας βοηθάει να αισθανθούμε ακόμα πιο ισχυροί και σίγουροι για το μέλλον. Betshop.gr και Προμηθέας συνεχίζουμε ενωμένοι!”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.