Νέα χορηγία της εταιρείας στοιχήματος Pinnacle στα eSports

Η εταιρεία στοιχήματος Pinnacle έχει στενές σχέσεις με τον κόσμο των eSports και φρόντισε να το αποδείξει για μια ακόμη φορά, μέσω μιας νέας χορηγίας της. Η Pinnacle ανακοίνωσε πως θα αποτελεί στο εξής την επίσημη χορηγό του νέου τουρνουά του CS:GO, με το όνομα FLASHPOINT.

Πρόκειται για την πρώτη χορηγία που εξασφάλισε το νέο τουρνουά. Ωστόσο, η Pinnacle έχει έντονη παρουσία στο χώρο, αφού έχει διατελέσει και στο παρελθόν χορηγός σημαντικών τουρνουά, ειδικά σε αυτά που αφορούν στο CS:GO.

 

Η νέα χορηγία της Pinnacle

Χάρη στη νέα συμφωνία χορηγίας που εξασφάλισε η Pinnacle, το λογότυπο και οι υπηρεσίες της θα διαφημίζονται κατά τη διάρκεια των αγώνων του τουρνουά. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρεία θα προσφέρει αποκλειστικά αποδόσεις για το live στοίχημα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Τη νέα συμφωνία χορηγίας σχολίασε η CEO της Pinnacle, Paris Smith: “Το πάθος της Pinnacle για τα eSports την τελευταία δεκαετία μας έχει οδηγήσει στο να αναζητάμε συνέχεια νέους τρόπους, προκειμένου να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών μας και να συνεχίζουμε να ενισχύουμε την παρουσία μας στο χώρο. Ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι της δουλειάς μας συμβαίνει εσωτερικά, η συνεργασία μας με το FLASHPOINT είναι επίσης ένα σημαντικό κομμάτι επίτευξης των στόχων μας”.

Η συγκεκριμένη χορηγία, μάλιστα, περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή ενός μικρότερου τουρνουά, με την ευθύνη της Pinnacle. Από αυτό το τουρνουά το οποίο θα ονομαστεί Pinnacle Open, θα προκύψει μια νικήτρια ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί στο FLASHPOINT!

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.