Χορηγός της Κατερίνας Τόλιου η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

H στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον ελληνικό αθλητισμό και αποτελεί πλέον την μεγάλη χορηγό της 25χρονης πρωταθλήτριας του πινγκ πονγκ Κατερίνας Τόλιου. Η Betshop θα βρίσκεται στο πλευρό της Τόλιου στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και θα τη στηρίξει και στην προσπάθειά της να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια του πινγκ πονγκ που θα συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η νέα χορηγία της Betshop πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Rise To The Challenge, η οποία έχει σκοπό να ενισχύσει τους Έλληνες αθλητές που έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις τους. Μέσω του Rise To The Challenge, η Betshop βρίσκεται στο πλευρό Ελλήνων αθλητών και στη λίστα αυτών προστίθεται πλέον και η Κατερίνα Τόλιου.

 

Οι επιτυχίες της Κατερίνας Τόλιου

Η Κατερίνα Τόλιου έχει καταφέρει να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας στο πινγκ πονγκ, ενώ παράλληλα έχει καταφέρει αρκετές σημαντικές διακρίσεις με την εθνική ομάδα. Φέτος αγωνίζεται με την ιταλική Norblello και τον Παναθηναϊκό και σκοπός της είναι να εξασφαλίσει την πρώτη θέση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων, προκειμένου να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, εφόσον πραγματοποιηθούν.

Σε αυτή της την προσπάθεια, η Κατερίνα Τόλιου θα έχει στο πλευρό της και την Betshop, η οποία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της, μέσω της πρωτοβουλίας Rise To The Challenge. Όπως αναφέρει η Betshop, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για την ανάπτυξη του Αθλητισμού και τη στήριξη των ταλαντούχων νέων αθλητών με φιλοδοξίες, διαδίδοντας μαζί τους την επιμονή, την ανθεκτικότητα και τη δύναμη που απαιτούνται, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.