Χορηγός στο σνούκερ η Ladbrokes

Η Ladbrokes ανακοίνωσε την χορηγία της προς δύο δημοφιλείς διοργανώσεις του σνούκερ: τις World Grand Prix και Players Championship του 2016. Η συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα στην εταιρεία του στοιχήματος και τη διοργανώτρια Αρχή, World Snooker, και προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προβολής στη Ladbrokes.

 

Πρώτα απ’ όλα, και τα δύο τουρνουά θα πάρουν το όνομα της εταιρείας (Ladbrokes World Grand Prix και Ladbrokes Players Championship), ενώ το λογότυπό της θα βρίσκεται παντού. Οι υπεύθυνοι της Ladbrokes, μάλιστα, δήλωσαν πως ως αντάλλαγμα θα διπλασιάσουν το μπόνους που προσφέρουν οι διοργανωτές σε όποιον παίχτη πετύχει ένα μπρέικ 147.

 

Θυμίζουμε επίσης ότι και τα δύο τουρνουά (τα οποία διεξάγονται στις 8-13 Μαρτίου και 22-27 Μαρτίου, σε Llandudno και Manchester αντίστοιχα) θα μεταδοθούν ζωντανά σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, μα και σε άλλες περιοχές του κόσμου. Αυτό το γεγονός θα κάνει το brand name της Ladbrokes ακόμη πιο γνωστό, ακόμη και σε νέες αγορές.

 

Όσον αφορά στην ανάμειξη της Ladbrokes στα δύο τουρνουά, ο Kristof Fahy, CMO της εταιρείας, ξεκαθάρισε: «Αυξάνουμε συνεχώς τον αριθμό των χορηγιών μας και η προσθήκη των δύο δημοφιλών τουρνουά σνούκερ στη λίστα θα μας ευνοήσει. Χτίζουμε την παρουσία μας σε ένα άθλημα που έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο live στοίχημα. H χορηγία στη Ladbrokes είναι κάτι πολύ περισσότεροι από το να κολλάμε απλά μια κορδέλα στο έπαθλο και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με το World Snooker και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την εικόνα των δύο τουρνουά».

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου προσφέροντας στοίχημα σε περίπου 40 αθλήματα και πλειάδα παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.