Εγκρίθηκε και επίσημα η χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten προς τη Superleague

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της Superleague, οι αρμόδιοι ενέκριναν και επίσημα την πρόταση χορηγίας της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, γεγονός που σημαίνει ότι η εταιρεία θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η πρόταση της Interwetten για τη χορηγία της Superleague είχε γίνει πριν μερικούς μήνες και οι αρμόδιοι είχαν απαντήσει θετικά. Ωστόσο, απέμενε η τυπική έγκριση της συμφωνίας χορηγίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιουλίου, με ομόφωνη αποδοχή των εκπροσώπων των 14 ομάδων.

 

Οι λεπτομέρειες της χορηγίας της Interwetten

Χάρη στη συμφωνία, η Interwetten θα αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της Superleague για τα επόμενα τρία χρόνια. Η στοιχηματική εταιρία θα κληθεί να πληρώσει το ποσό των 6 εκατομμυρίων και ως αντάλλαγμα θα απολαύσει μεγάλης προβολής κατά τη διάρκεια των επόμενων σεζόν του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Άλλωστε, η Interwetten θα αναφέρεται ως χρυσός χορηγός της Superleague, αλλά και στην επίσημη ονομασία του πρωταθλήματος. Παράλληλα, το λογότυπό της θα εμφανίζεται στα γήπεδα των αγώνων, αλλά και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις τους. Το κέρδος της εταιρίας, λοιπόν, θα είναι σημαντικό, αφού εξασφαλίζει μοναδικές ευκαιρίες προβολής.

Κέρδος, όμως, εξασφαλίζει και η Superleague. Εκτός από τα απαραίτητα χρήματα, η συμφωνία χορηγίας με την Interwetten φέρνει και κύρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι, η χορηγία της Interwetten αποτελεί μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης από μια εταιρία με πλούσια ιστορία και έντονη διεθνή παρουσία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.