Χορηγία της Ντόρτμουντ εξασφάλισε το στοιχηματικό app της Entain στις ΗΠΑ

Η Entain, ιδιοκτήτρια των στοιχηματικών ιστοσελίδων Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, δραστηριοποιείται νόμιμα και στις ΗΠΑ, όπου έχει συνεργαστεί με την εταιρεία επίγειων καζίνο MGM, προκειμένου να δημιουργήσουν το στοιχηματικό app BetMGM. Το εν λόγω app έχει ήδη διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στην αγορά των ΗΠΑ και έρχεται να την ενισχύσει, χάρη σε μια νέα χορηγία, η οποία αποτελεί και πρωτιά για την αγορά στοιχημάτων της χώρας.

Συγκεκριμένα, το app της Entain θα αποτελεί στο εξής τον επίσημο χορηγό της γερμανικής ομάδας ποδοσφαίρου Ντόρτμουντ. Πρόκειται για την πρώτη χορηγία αμερικανικού στοιχηματικού app προς το γερμανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν οι Αμερικανοί για τους αγώνες της Bundesliga.

 

Η νέα χορηγία της Entain προς τη Ντόρτμουντ

Η Entain και η MGM ανακοίνωσαν από κοινού τη νέα επιτυχία τους, αναφέροντας ότι το στοιχηματικό app BetMGM θα αποτελεί επίσημο χορηγό της Ντόρτμουντ στις ΗΠΑ. Χάρη στη συμφωνία χορηγίας, το BetMGM θα διαφημίζεται στις προωθητικές ενέργειες της Ντόρτμουντ, ενώ παράλληλα το app θα αποκτήσει δικαιώματα χρήσης των εικόνων της ομάδας και των παιχτών. Παράλληλα, οι χρήστες του app θα είναι σε θέση να παρακολουθούν τους αγώνες της Ντόρτμουντ μέσω live streaming.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, δεν σταματά εδώ. Οι δύο πλευρές θα αναλαμβάνουν από κοινού πρωτοβουλίες στα social media, ενώ δε θα απουσιάζουν και οι αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες για τους χρήστες του BetMGM. Μέσω αυτών των ενεργειών, οι παίχτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίζουν αποκλειστικά δώρα με το λογότυπο της Ντόρτμουντ.

Η νέα συμφωνία, τέλος, δείχνει και το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των Αμερικανών φιλάθλων, για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο γενικότερα, αλλά και για τη Bundesliga ειδικότερα. Και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Entain είναι περήφανη που έβαλε το πρώτο λιθαράκι για στενότερη συνεργασία ανάμεσα στην Bundesliga και στις αμερικανικές στοιχηματικές εταιρείες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.