Συνεργασία ανάμεσα σε Mybet και Bild

Η στοιχηματική εταιρία Mybet ανακοίνωσε τη συμφωνία της με μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, τη Bild. Η εταιρεία του online στοιχήματος απέκτησε τον τίτλο του επίσημου συνεργάτη του στοιχήματος της εφημερίδας για την Bundesliga και οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν στους τομείς της προβολής και των προσφορών.

 

Χάρη στη συμφωνία, λοιπόν, η Mybet, η οποία απέκτησε πριν μερικές ημέρες επίσημη άδεια δραστηριοποίησης στη γερμανική αγορά, θα αποκτήσει τον δικό της τομέα στα αθλητικά νέα της εφημερίδας (στο έντυπο και στο blog), όπου θα ανακοινώνονται αποδόσεις και προσφορές για τους αγώνες της Bundesliga. Παράλληλα, στο κυριακάτικο φύλλο της Bild θα φιλοξενούνται διαφημίσεις της εταιρείας του online στοιχήματος.

Η Mybet είναι από τις ανερχόμενες εταιρίες στοιχημάτων και εδρεύει στην Μάλτα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.