Τον πρώτο της Νιγηριανό πρέσβη απέκτησε η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten δραστηριοποιείται νόμιμα μεταξύ άλλων και στην αγορά στοιχήματος της Νιγηρίας και πλέον έχει αποκτήσει και τον πρώτο Νιγηριανό πρέσβη της, στο πρόσωπο του Γιακούμπου Αγιεκμπένι. Ο Νιογηριανός πρώην ποδοσφαιριστής έχει γίνει γνωστός από τη θητεία του στην αγγλική Premier League και πλέον αποτελεί το πρόσωπο της Interwetten στην αγορά της Νιγηρίας.

Η Interwetten ξεκίνησε πρόσφατα να δραστηριοποιείται νόμιμα στη νιγηριανή αγορά στοιχήματος και η προβολή της στα ΜΜΕ της χώρας αποτελούσε βασική προτεραιότητα των υπευθύνων. Και τώρα, χάρη στον Αγιεκμπένι, έχει συνδέσει το όνομά της με μια από τις επιτυχημένες εξαγωγές της Νιγηρίας στον αθλητισμό.

 

Τα καθήκοντα του νέου πρέσβη της Interwetten

Ο Αγιεκμπένι αποτελεί πλέον τον πρώτο επίσημο πρέσβη της Interwetten στη Νιγηρία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει σε διαφημίσεις της στοιχηματικής εταιρείας, που θα εμφανίζονται τόσο στον Τύπο όσο και στο διαδίκτυο. Παράλληλα, θα εμφανίζεται σε εκδηλώσεις και συνεντεύξεις Τύπου της Interwetten, ενώ θα έχει και τη δική του στήλη στο blog της στοιχηματικής ιστοσελίδας, όπου θα αναλύει αγώνες και θα παρέχει συμβουλές.

Το νέο πρέσβη, τέλος, υποδέχθηκε στην ομάδα της Interwetten ο Dominik Beier, CEO της εταιρείας στοιχήματος: “Χαιρόμαστε που, χάρη στον Γιακούμπου, θα μπορέσουμε να πετύχουμε πολλά. Η Νιγηρία είναι γνωστή για το πάθος της για το ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές αποτελούν είδωλα. Για αυτό είμασταν σίγουροι από την πρώτη στιγμή πως για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας μας θα έπρεπε να συνεργαστούμε με έναν κορυφαίο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή. Πιστεύουμε ότι βρήκαμε τον τέλειο συνεργάτη στο πρόσωπο του Γιακούμπου και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας στη Νιγηρία θα έχουν στη διάθεσή τους προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας. Για αυτό ψάξαμε κάποιον που να έχει θέσει ένα παρόμοιο παράδειγμα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Βρισκόμαστε μόλις στην αρχή ενός μεγάλου και επιτυχημένου ταξιδιού στη Νιγηρία!”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη