Χορηγός στο 1ο Acropolis Night Run ο Stoiximan

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 1ο Acropolis Night Run, με μεγάλο χορηγό την εταιρία στοιχημάτων Stoiximan. Ο αγώνας δρόμου έχει μήκος 5 χιλιομέτρων και θα συμβολίζει τη νίκη του φωτός απέναντι στο σκοτάδι, κάτω από το πιο λαμπερό μνημείο του δυτικού πολιτισμού.

 

Η παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του αθλητισμού, του πολιτισμού, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας. Ανάμεσα στους ομιλητές βρίσκονταν οι Λάμπρος Παπακώστας, πρώην αθλητής και πρόεδρος του Athens Sports Club, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ολυμπιονίκης των Αγώνων του Ρίο, η Κατερίνα Λέχου, πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής φλόγας, ο Σπύρος Ανδριόπουλος, κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ του Μαραθωνίου, και ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, επικεφαλής του τομέα μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Stoiximan. Ο κ. Κωνσταντόπουλος, μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τόνισε ότι με αυτόν τον αγώνα επιτελούνται δυο σκοποί που αποτελούν βασικούς στόχους του στρατηγικού πλαισίου εταιρικής ευθύνης της Stoiximan: την ενίσχυση της κουλτούρας της συμμετοχής και της προσφοράς μέσω αυτής και την ανάδειξη της σημασίας της άθλησης σε όλες τις ηλικίες.

 

Ο Stoiximan είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών στηρίζοντας έτσι τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.