Χορηγός του RFL Challenge Cup η Ladbrokes

H εταιρία στοιχήματος Ladbrokes ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας της διοργάνωσης ράγκμπι Challenge Cup στην Αγγλία. Πρόκειται για μια ιστορική διοργάνωση, την οποία έχει αναλάβει η RFL (Rugby Football League) και η οποία διαθέτει έναν μεγάλο πυρήνα οπαδών και φιλάθλων.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συμφωνία χορηγίας εκτιμάται στο ένα εκατομμύριο λίρες ανά σεζόν και θα διαρκέσει για τρία χρόνια. Τα κέρδη της Ladbrokes, όμως, μέσω της προβολής στα γήπεδα της διοργάνωσης (αλλά και στην τηλεόραση, αφού το Challenge Cup καλύπτεται από τα BBC και Sky Sports), αναμένεται να είναι σαφώς μεγαλύτερα σε βάθος χρόνου.

Η Ladbrokes θεωρείται μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Μεγάλη Βρετανία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.