Χορηγός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

H Ladbrokes ανακοίνωσε μία νέα χορηγία της, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση της στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τη χορηγία της προς την ομάδα ποδοσφαίρου Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία θα προσφέρει ευκαιρίες προώθησης στην εταιρεία στοιχηματισμού και ευκαιρίες για αποκλειστικές προσφορές στους οπαδούς της ομάδας.

Η νέα συμφωνία έχει διάρκεια τριών ετών και ενισχύει την ήδη καθιερωμένη παρουσία της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes στα αγγλικά γήπεδα ποδοσφαίρου.

 

Τα οφέλη της χορηγίας

Όπως είναι φυσικό, η Ladbrokes θα αποκομίσει σημαντικά οφέλη από την τριετή συμφωνία χορηγίας της προς τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Το λογότυπό της θα βρίσκεται πλέον σε περίοπτη θέση στις διαφημιστικές πινακίδες περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου του σταδίου Bramall Lane (της έδρας της ομάδας), ενώ η εταιρεία θα αποκτήσει παρουσία και στα social media της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Μέσω αυτών θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης στοιχηματισμού πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Παράλληλα, η Ladbrokes θα έχει παρουσία και στη νέα γιγαντοοθόνη του γηπέδου, αλλά και στα προγράμματα που θα μοιράζονται σε κάθε αγώνα.

Ωφελημένοι από τη νέα συμφωνία χορηγίας θα βγουν και οι οπαδοί της Σέφιλντ Γιουνάιτνετ. Μέσω της Ladbrokes, θα μπορούν να απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές για κάθε αγώνα της ομάδας τους, ενώ παράλληλα θα μπορούν να συμμετάσχουν σε αποκλειστικούς διαγωνισμούς με ιδιαίτερα έπαθλα, όπως επισκέψεις στις προπονήσεις της ομάδας, υπογεγραμμένες φανέλες και μπάλες και εισιτήρια για τους αγώνες.

 

“Υποσχέσεις για μια συναρπαστική σεζόν”

Η επικεφαλής του τομέα Δημοσίων Σχέσεων της Ladbrokes, Jessica Bridge, δήλωσε σχετικά με τη νέα συμφωνία χορηγίας: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι στη Ladbrokes που δημιουργούμε αυτή τη δυναμική συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομάδα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια της αποστολής της να προβιβαστεί στην Premier League. Έχουμε υποσχέσεις για μια συναρπαστική σεζόν μπροστά μας και θέλουμε να ευχηθούμε στον προπονητή, στους παίχτες και στους οπαδούς καλή τύχη”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.