Διακόπτει τη χορηγία της προς την Basket League η εταιρία στοιχημάτων Betshop

Η εταιρία στοιχημάτων Betshop ανέλαβε τη θέση του βασικού χορηγού της ελληνικής Basket League πριν ένα χρόνο, όταν η διοργάνωση παρουσίαζε προοπτικές για το μέλλον. Ωστόσο, η σημερινή εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με την αντίστοιχη περσινή, γεγονός που οδήγησε την Betshop στην απόφαση να διακόψει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Θυμίζουμε ότι πέρσι η Betshop υπέγραψε μια συμφωνία χορηγίας με την Basket League, η οποία είχε αξία 870.000 ευρώ και διάρκεια ενός χρόνου, με τη δυνατότητα ανανέωσης της συμφωνίας για δεύτερο χρόνο. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας, όμως, δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία, εξαιτίας των τεράστιων προβλημάτων που για μια ακόμη φορά μαστίζουν την κορυφαία κατηγορία πρωταθλήματος μπάσκετ της χώρας μας.

 

Αποτρεπτικά για τη Betshop τα προβλήματα της Basket League

Τα φετινά προβλήματα της Basket League είναι περισσότερα από ποτέ και πολύ δύσκολα θα βρεθεί ένας νέος χορηγός που θα καλύψει τα κενά που δημιουργεί η απόφαση της Betshop. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 και ο Παναθηναϊκός θα παίζει μόνος στις κορυφαίες θέσεις, μειώνοντας σημαντικά το αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι υπόλοιπες ομάδες θα δουν τα έσοδά τους να μειώνονται, λόγω σχετικών αποφάσεων του ΑΣΕΑΔ. Παράλληλα, ομάδες όπως ο Χολαργός αποχωρούν, ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, η Κύμη και ο Πανιώνιος αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η λίστα των περιπετειών του πρωταθλήματος συνεχίζεται.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η εμπορική αξία της Basket League έχει μειωθεί σημαντικά και η Betshop δεν είναι διατεθειμένη να επενδύσει περισσότερα χρήματα στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας έχουν ήδη στρέψει τα βλέμματά τους προς τη Superleague στο ποδόσφαιρο, αν και τίποτα σχετικό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.