Νέα χορηγία της Nordicbet στο χόκεϊ επί πάγου

Η εταιρία στοιχημάτων Nordicbet ανακοίνωσε μια νέα χορηγία της προς το άθλημα του χόκεϊ επί πάγου. Πρόκειται για μια χορηγία προς το σουηδικό πρωτάθλημα χόκεϊ, το Swedish Hockey League (SHL). Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Nordicbet θα είναι ο επίσημος συνεργάτης αθλητικού στοιχήματος του πρωταθλήματος.

 

Αν και οι λεπτομέρειες της συμφωνίας χορηγίας δεν έχουν ανακοινωθεί, γνωρίζουμε πως η εταιρεία του online στοιχήματος θα παρέχει, μεταξύ άλλων, στα μέλη της πληροφορίες για το σουηδικό πρωτάθλημα χόκεϊ (όπως αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία), καθώς και βίντεο με τα highlights των αγώνων.

 

Ο Jesper Svensson, εμπορικός διευθυντής της Nordicbet, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Το ενδιαφέρον για το χόκεϊ επί πάγου ανάμεσα στα μέλη μας είναι τεράστιο και με τη συμφωνία με την SHL θέλουμε να ενισχύσουμε το προϊόν μας και να εμφανίσουμε τη Nordicbet μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων οπαδών του χόκεϊ, στη Σουηδία και στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη επένδυση που προσφέρει και σε εμάς και στην SHL την ευκαιρία να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο μαζί”.

H Nordicbet αποτελεί μάλιστα και χορηγό του CHL την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων στο χόκεϊ επί πάγου έως και τη σεζόν 2016-2017.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη