Μέγας χορηγός του Προμηθέα Πάτρας η στοιχηματική εταιρία Betshop

Η στοιχηματική εταιρία Betshop έχει έντονη παρουσία στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ, αφού έχει προχωρήσει σε αρκετές σημαντικές χορηγίες (είναι μεταξύ άλλων χορηγός της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, ενώ πέρσι ήταν χορηγός της Basket League), και σκοπεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της, χάρη σε μια νέα χορηγία. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν μια νέα συμφωνία, η οποία καθιστά τη Betshop μεγάλο χορηγό της ομάδας μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας.

Η περσινή επιτυχημένη πορεία του Προμηθέα φαίνεται πως τράβηξε τα βλέμματα των υπεύθυνων στη Betshop και η νέα χορηγία θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της στο ελληνικό μπάσκετ, αφού θα εξασφαλίσει μια περίοπτη θέση στον διαφημιστικό χώρο της έδρας της ομάδας.

 

Η ανακοίνωση της Betshop για τη νέα χορηγία

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop ανακοίνωσε τη νέα χορηγία της προς τον Προμηθέα Πατρών και αναφέρει αναλυτικά:

“Η Betshop στηρίζει την πρώτη ομάδα της περιφέρειας που αγωνίστηκε στους τελικούς του Πρωταθλήματος Betshop Basket League 2018-2019. Πιστεύουμε στον Προμηθέα Πάτρας. Δεν επαναπαύεστε, κάνετε προσεγμένες κινήσεις και δουλεύετε σκληρά. Σας ευχόμαστε η ομάδα να συνεχίσει να εντυπωσιάζει με το αγωνιστικό της ήθος και τις κατακτήσεις της. Η Πάτρα είναι η πόλη της χαράς και της αισιοδοξίας. Μας έμαθε τη συνύπαρξη πολιτισμών, φαντασμαγορίας, κεφιού, χορού, μουσικής, διασκέδασης. Μας διδάσκει ότι οι έννοιες του πολιτισμού και του αθλητισμού δεν γνωρίζουν όρια. Και ο Προμηθέας Πάτρας μας το αποδεικνύει, κρατώντας το θερμόμετρο των επιτυχιών στα ύψη.

Αν και η προσπάθεια για καθιέρωση του Προμηθέα Πάτρας είναι πλέον παρελθόν, η αφοσίωση στην αθλητική Παιδεία παραμένει οδηγός για την ομάδα που κατακτά όχι μόνο τρόπαια, αλλά και σεβασμό από το σύνολο του αθλητικού κόσμου και της κοινωνίας. Η Betshop στηρίζει τις αξίες του Προμηθέα Πάτρας, την ομάδα που κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους στη Δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και το πανελλήνιο. Ανεβαίνουμε στο ‘Πάτρα-Εξπρές’ για το Πρωτάθλημα και σας στηρίζουμε για ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις!”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.