Ιρλανδία: Σε ισχύ η απαγόρευση στοιχηματικών χορηγιών στα γαελικά αθλήματα

Πριν μερικές ημέρες, η GAA (Gaelic Athletic Association) ανακοίνωσε ότι εξετάζει την απαγόρευση στοιχηματικών χορηγιών στις διοργανώσεις της. Η συγκεκριμένη απαγόρευση θα αφορούσε στα εξαιρετικά δημοφιλή στην Ιρλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο γαελικά αθλήματα (όπως το κέρλινγκ και το γαελικό ποδόσφαιρο) και πλέον αναμένεται να τεθεί επίσημα σε ισχύ.

Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της GAA, τα μέλη της αποφάσισαν να τεθεί σε ισχύ η συγκεκριμένη απαγόρευση, προκειμένου να προστατευθεί η ακεραιότητα των γαελικών αθλημάτων.

 

Χωρίς στοιχηματικές χορηγίες οι διοργανώσεις της GAA

Τα μέλη της GAA πραγματοποίησαν πριν μερικές ημέρες ψηφοφορία, κατά την οποία αποφασίστηκε η απαγόρευση της χορηγίας στοιχηματικών εταιρειών προς διοργανώσεις, ομάδες και αθλητές των γαελικών αθλημάτων στην Ιρλανδία. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι το 93% των ψήφων ήταν θετικό προς τη συγκεκριμένη απαγόρευση.

Σύμφωνα με τη GAA, η συγκεκριμένη απαγόρευση θα προστατέψει την ακεραιότητα των αθλημάτων, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει το ήθος και τη θέση τους στην καθημερινότητα των Ιρλανδών. Άλλωστε, ο στοιχηματισμός έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στους Ιρλανδούς, καθώς πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Προς το παρόν, πάντως, ο νόμος που απαγορεύει τις στοιχηματικές χορηγίες στα γαελικά αθλήματα δε φαίνεται να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία χορηγίας εταιρείας στοιχημάτων προς τα γαελικά αθλήματα, γεγονός που δείχνει πως το ενδιαφέρον είναι μειωμένο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ακόμη κι αν μια στοιχηματική εταιρεία ενδιαφερθεί για μια τέτοιου είδους χορηγία, δε θα της επιτραπεί να την πραγματοποιήσει.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη