Χορηγός του αυστριακού σκι η στοιχηματική εταιρεία Interwetten

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των χορηγιών της και αυτή τη φορά στρέφει το ενδιαφέρον της σε ένα από τα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος ανακοίνωσαν μια νέα χορηγία προς την ÖSV, την Ομοσπονδία Σκι της Αυστρίας.

Η νέα χορηγία δίνει νέες ευκαιρίες προβολής της Interwetten στην Αυστρία, μία από τις χώρες που βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.

 

Η συμφωνία χορηγίας προς το αυστριακό σκι

Η νέα χορηγία καθιστά την Interwetten χορηγό της ÖSV έως το 2020. Χάρη σε αυτή, η εταιρεία στοιχηματισμού θα μπορεί να προβάλλεται περισσότερο στις διοργανώσεις που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ÖSV, αλλά και στις σχετικές τηλεοπτικές διαφημίσεις. Και, φυσικά, αναμένεται να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν οι παίχτες στον τομέα του σκι, αλλά και σε αυτόν των προσφορών.

 

“Highlight στην ιστορία της Interwetten

Μετά την ανακοίνωση της χορηγίας της Interwetten προς την ÖSV, ο CEO της στοιχηματικής εταιρείας, Werner Becher, δήλωσε: "Οι χορηγίες προς τον αθλητισμό αποτελούν κομμάτι της εταιρικής στρατηγικής μας από την ίδρυση της Interwetten και η παρουσία μας σε όλους τους αγώνες αλπινικού σκι στην Αυστρία αποτελεί highlight στην ιστορία της Interwetten, ενώ εγγυάται και την προβολή της εταιρείας μας, χάρη σε ένα πλήρες πακέτο χορηγίας με σημαντική παρουσία μας στις διοργανώσεις".

Στις αρχές του 2017 η Interwetten είχε ανακοινώσει τη χορηγία της στην διοργάνωση Hahnenkamm στο αγωνιστικό σκι.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.