Χορηγός της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Ιρλανδίας η Ladbrokes

Η εταιρία στοιχήματος Ladbrokes ενίσχυσε την παρουσία της στην αγορά της Ιρλανδίας, προχωρώντας σε μια νέα συμφωνία χορηγίας προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Ιρλανδίας (FAI). Η νέα συμφωνία χορηγίας έχει ισχύ δύο ετών και καθιστά τη Ladbrokes επίσημη συνεργάτη στοιχήματος της Ομοσπονδίας.

 

Μέσω της χορηγίας αυτής, η Ladbrokes θα αποκτήσει μεγάλη προβολή στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας, όχι μόνο σε εθνικούς, αλλά και σε διεθνείς αγώνες. Παράλληλα, τα μέλη της θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και αποκλειστικές προσφορές στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο.
 

Η Jackie Murphy, διευθύντρια του τμήματος της Ladbrokes στην Ιρλανδία, δήλωσε σχετικά με τη νέα συμφωνία: “Η Ladbrokes έχει επιστρέψει σε μια θέση ανάπτυξης και θεωρούμε πως η επένδυσή μας στον ιρλανδικό αθλητισμό θα υποστηρίξει την ανοδική τροχιά της επιχείρησής μας. Το ποδόσφαιρο είναι αγαπητό στο προσωπικό μας, αλλά και στους πελάτες μας. Για αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που το όνομά μας θα συνδεθεί με έναν εξαιρετικό συνεργάτη, την FAI. Αναμένουμε η συγκεκριμένη συμφωνία να ισχυροποιήσει την παρουσία μας και την ανάπτυξή μας στην αγορά”.

 

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου και προσφέρει υπηρεσίες σε στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.