Τηλεοπτική χορηγία στις ΗΠΑ εξασφάλισε η εταιρία στοιχήματος William Hill

Μετά από μια σειρά επιτυχιών που έχει εξασφαλίσει στον τομέα των αθλητικών χορηγιών στις ΗΠΑ, η εταιρία στοιχήματος William Hill επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη δράση της, μέσω μιας νέας τηλεοπτικής χορηγίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το τηλεοπτικό δίκτυο MSG Networks, μέσω της οποίας θα εξασφαλίσουν μεγάλο χρόνο τηλεοπτικής προβολής.

Η νέα χορηγία, μάλιστα, συνδέεται με μια προηγούμενη της William Hill στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την χορηγία προς την ομάδα των New Jersey Devils, που αγωνίζεται στο NHL. Η νέα χορηγία, λοιπόν, εξασφαλίζει την προβολή των υπηρεσιών της William Hill στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων των New Jersey Devils που θα πραγματοποιεί το MSG Networks.

 

Τι κερδίζει η William Hill από τη νέα χορηγία;

Αναλυτικότερα, η νέα χορηγία θα έχει ως αποτέλεσμα οι υπηρεσίες της William Hill να διαφημίζονται κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων των αγώνων των New Jersey Devils, μέσω διαφορετικών τρόπων. Η William Hill θα εμφανίζεται στις μεταδόσεις, μέσω διαφημίσεων που θα παρεμβάλλονται στους αγώνες, μέσω αναφορών κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μέσω μιας σειράς υπηρεσιών ενημέρωσης που θα φέρουν την υπογραφή της.

Με άλλα λόγια, οι αγώνες της ομάδας του χόκεϊ επί πάγου θα συνοδεύονται πλέον από μια σειρά νέων ευκαιριών για προώθηση – όχι μόνο σε όσους παρακολουθούν από κοντά τη δράση, αλλά και σε όσους συντονίζονται με τον αγώνα μέσω της τηλεόρασής τους.

 

Προσωπική επιτυχία της νέας CMO

Η συγκεκριμένη χορηγία, τέλος, αποτελεί προσωπική επιτυχία της νέας CMO της στοιχηματικής εταιρίας William Hill US, Sharon Otterman. Η ίδια, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την MSG Networks σε αυτή την πρωτοποριακή συμφωνία. Ανυπομονούμε να εκπαιδεύσουμε τους φιλάθλους στο στοίχημα και να βοηθήσουμε στην ενίσχυση των μεταδόσεων με περιεχόμενο που θα εκτιμήσουν οι λάτρεις του χόκεϊ”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.