Η Unibet χορηγός της απονομής των British Poker Awards

Η διοργανωτική επιτροπή των British Poker Awards ανακοίνωσε πως η στοιχηματική εταιρία Unibet θα είναι ένας από τους χορηγούς της απονομής των βραβείων που δίνονται στα πόκερ rooms, στους παίχτες και τα τουρνουά που ξεχωρίζουν στη διάρκεια της χρονιάς. Η Unibet, μάλιστα, θα βρίσκεται στην κατηγορία των χορηγών, μαζί με τα περιοδικά και τις ιστοσελίδες Bluff Europe magazine, PokerNews, PokerStrategy, RankingHero και CalvinAyre.com.

 

Οι νικητές των British Poker Awards, οι οποίοι θα προκύψουν σε 13 κατηγορίες, ψηφίζονται από το κοινό, το οποίο μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα www.thebritishpokerawards.com.

H εταιρία στοιχημάτων Unibet έχει ψηφιστεί 3 φορές ως η καλύτερη  στοιχηματική εταιρία της χρονιάς,επίσης έχει διακριθεί και για το ζωντανό της καζίνο.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.