Στην Ιαπωνία οι πρεσβευτές της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power

Σε μερικές ημέρες ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράγκμπι στην Κίνα και, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Όπως είναι φυσικό, μάλιστα, η πρώτη εταιρία στοιχημάτων που σκοπεύει να εκμεταλλευτεί αυτό το ενδιαφέρον (και μάλιστα με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο) είναι η Paddy Power, η οποία έχει ήδη στείλει την ομάδα των πρεσβευτών της στην Ιαπωνία!

Εκεί, οι πρεσβευτές της στοιχηματικής εταιρίας έχουν αναλάβει να προωθήσουν την Paddy Power και τις υπηρεσίες της, μέσω των social media και άλλων μέσων, αναλαμβάνοντας παράλληλα να εκπληρώσουν μια σειρά από πολιτιστικές αποστολές!

 

Οι προκλήσεις για τους πρεσβευτές της Paddy Power

Στην ομάδα των πρεσβευτών της Paddy Power που ταξίδεψαν στην Ιαπωνία ανήκει ο πρώην διεθνής Ιρλανδός παίχτης ράγκμπι Donncha O’Callaghan, ο πρωταθλητής τζόκεϊ Ruby Walsh και ο σούπερσταρ του WWE Sheamus. Οι τρεις τους αναλαμβάνουν να εκπληρώσουν μια σειρά από αποστολές, που έχουν σχέση με τις πολιτιστικές ιδιαιτερότητες της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου. Για παράδειγμα, θα κληθούν να συμμετάσχουν σε αγώνες σούμο και καρτ.

Η συγκεκριμένη καμπάνια έχει, φυσικά, σκοπό να διαφημίσει τις υπηρεσίες της Paddy Power, μέσω του δικού της, ιδιαίτερου ύφους. Για μια ακόμη φορά, η στοιχηματική εταιρία έχει καταφέρει να απασχολήσει τα ΜΜΕ (και τους παίχτες του στοιχήματος) με μια εναλλακτική προσέγγιση στο μάρκετινγκ, αν και αυτή τη φορά δεν κινείται στα όρια του αμφιλεγόμενου, όπως σε προηγούμενες καμπάνιες κορυφαίων διοργανώσεων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.