Νέα χορηγία της Netbet προς τη Saint-Etienne

Η εταιρία στοιχημάτων Netbet κατόρθωσε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στη γαλλική αγορά του online στοιχήματος, μέσω της νέας χορηγίας της προς μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες της χώρας: την AS Saint-Etienne. Η Netbet εξασφαλίζει την παρουσία του λογοτύπου της στη φανέλα των παιχτών της γαλλικής ομάδας, χάρη στη νέα συμφωνία.

 

Η νέα αυτή συμφωνία έχει ισχύ για τη σεζόν 2016-2017 και το λογότυπο της Netbet θα εμφανίζεται στο δεξί μέρος της φανέλας, στο ύψος του στήθους. Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη ευκαιρία προβολής που έχει αποκτήσει η Netbet στους αγώνες της Saint-Etienne. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, αποτελεί επίσημο συνεργάτη της ομάδας, με αποτέλεσμα να έχει εξασφαλισμένη προβολή στο γήπεδό της, αλλά και σε όλα τα κανάλια των social media. Επιβεβαιώνοντας, τέλος, την είδηση της χορηγίας, το τμήμα μάρκετινγκ της Netbet ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει τις προσφορές που αφορούν στους αγώνες της ομάδας.

 

Ο Alain Bocarra, τέλος, πρόεδρος της Netbet France, δήλωσε σχετικά με τη νέα χορηγία: “Το ποδόσφαιρο αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας και ήταν λογικό να θέλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την AS Saint-Etienne, η οποία έχει έναν μεγάλο πυρήνα οπαδών. Η AS Saint-Etienne είναι μια ομάδα που δεσμεύεται στους στόχους της, όπως και η εταιρεία μας, η οποία πάντα προσπαθεί να ακούει τους πελάτες μας”.

 

Η Netbet ιδρύθηκε το 2013 και μόλις το 2014 εντάχθηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος προσφέροντας εκτός από στοίχημα και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.