Χορηγοί και στο μανίκι των ποδοσφαιριστών της ιταλικής Serie A

H Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIGC) προχωρά τα σχέδιά της για την επέκταση της εμφάνισης χορηγών στις φανέλες των ποδοσφαιριστών των ομάδων της Serie A. Σύμφωνα με τη FIGC, οι ιταλικές ομάδες θα μπορούν πλέον να προσθέσουν έναν ακόμη χορηγό στις φανέλες τους και συγκεκριμένα στο αριστερό μανίκι.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα αποτελούσε πάγιο αίτημα των ομάδων ποδοσφαίρου της Serie A, ειδικά μετά την αντίστοιχη υιοθέτηση της πρακτικής στην αγγλική Premier League, στην γερμανική Bundesliga και στην ισπανική La Liga.

 

Οι νέες δυνατότητες εμφάνισης χορηγών στην Ιταλία

Χάρη στην απόφαση της FIGC, οι ομάδες της Serie A μπορούν πλέον να εμφανίζουν τέσσερις χορηγούς στις φανέλες τους: έναν στο μπροστινό μέρος της φανέλας, έναν στο πίσω και δύο στο αριστερό μανίκι. Ο μόνος περιορισμός που ισχύει σε αυτή την περίπτωση είναι ότι τα ονόματα των χορηγών δε μπορούν να ξεπερνούν σε έκταση τα 650 τετραγωνικά εκατοστά.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι οι ομάδες της Serie A θα μπορέσουν να παρουσιάζουν ως χορηγούς τους και στοιχηματικές εταιρείες, όχι μόνο στο μπρος ή πίσω μέρος της φανέλας, αλλά και στο μανίκι. Η χορηγία στοιχηματικών εταιρειών, βέβαια, θα είναι προσωρινή, λόγω του επερχόμενου νόμου που απαγορεύει κάθε είδους στοιχηματική διαφήμιση και χορηγία στην Ιταλία.

 

Ο νέος νόμος περί διαφημίσεων και χορηγιών

Ο νέος νόμος έχει ήδη ψηφιστεί και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου του 2019. Εξαιτίας του, κάθε είδους στοιχηματική διαφήμιση θα απαγορευτεί και τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και οι χορηγίες των στοιχηματικών εταιρειών.

Ωστόσο, οι ομάδες της Serie A δικαιούνται μια παράταση, προκειμένου να συμμορφωθούν με το νέο νόμο. Αυτό σημαίνει ότι η απαγόρευση εμφάνισης στοιχηματικών χορηγών (στις διαφημιστικές πινακίδες των γηπέδων, στις φανέλες και πλέον στα μανίκια) θα τεθεί σε ισχύ στις 30 Ιουνίου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.