Χορηγός και του Άρη ο Stoiximan

Μερικές ημέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας χορηγίας του Stoiximan προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός, έρχεται μία ακόμη χορηγία για να εδραιώσει την εταιρεία του online στοιχήματος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πως ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, θα είναι χορηγός της για τα επόμενα τρία χρόνια.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan θα αποτελέσει τον χορηγό του Άρη, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στη Γ’ Εθνική, και το λογότυπό του θα βρίσκεται στη φανέλα των ποδοσφαιριστών των κιτρινόμαυρων. Παράλληλα, η προβολή της εταιρείας θα επεκταθεί και στο γήπεδο της ομάδας.

 

Η νέα χορηγία ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης και ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί επίσημα η νέα φανέλα της ομάδας, η οποία θα φέρει το λογότυπο του Stoiximan. Λογικά, κάτι τέτοιο θα συμβεί τις επόμενες ημέρες. Έως τότε, όμως, τα μόνα που γνωρίζουμε είναι αυτά που ανέφεραν οι κιτρινόμαυροι στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας τους:

«Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την εταιρεία Stoiximan, η οποία θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας της ομάδας μας.

 

Η συμφωνία με την εταιρεία Stoiximan είναι για τα επόμενα τρία χρόνια».

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη