Νέα διαφημιστική συνεργασία για την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes

H εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes επιθυμεί να διαμορφώσει τη διαφημιστική προσέγγισή της προς τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που θέτει η πανδημία, αλλά και η αυστηρότερη στάση της αγγλικής κυβέρνησης απέναντι στις στοιχηματικές διαφημίσεις. Για αυτό το λόγο, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με το πρακτορείο brand development Neverland, με σκοπό να επαναπροσεγγίσουν μαζί τη στρατηγική της για το επερχόμενο EURO.

Από τη νέα συνεργασία θα προκύψει κάτι περισσότερο από μια ολοκληρωμένη καμπάνια για το επερχόμενο EURO. Συγκεκριμένα, το πρακτορείο Neverland θα αναλάβει να δημιουργήσει μια νέα εικόνα για τον χαρακτήρα των διαφημίσεων της Ladbrokes που θα αφορούν στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού.

 

Η νέα συνεργασία της Ladbrokes

Η Ladbrokes κατέληξε σε μια νέα συμφωνία με το πρακτορείο brand development Neverland, η οποία όμως δε θα αντικαταστήσει την ισχύουσα συνεργασία της με το διαφημιστικό πρακτορείο BBH London. Το BBH London εξακολουθεί να βρίσκεται στο τιμόνι των διαφημιστικών προωθήσεων της Ladbrokes και το Neverland θα αναλάβει να προσαρμόσει την εικόνα της στοιχηματικής εταιρείας στη διαφημιστική αγορά, εν όψει του EURO. Οι δύο συνεργάτες της Ladbrokes θα δουλέψουν μαζί, με τον στόχο να δημιουργήσουν μια ολοκληρωμένη διαφημιστική καμπάνια για το επερχόμενο EURO – το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός από την έναρξη της πανδημίας.

Αυτή, τέλος, θα είναι η δεύτερη διαφημιστική καμπάνια της Ladbrokes για το EURO. Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιούταν κανονικά το καλοκαίρι του 2020, αποτέλεσε το αντικείμενο της περσινής μεγάλης καμπάνιας της Ladbrokes, αλλά τελικά αποσύρθηκε, εξαιτίας των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας που ανέλαβε η Ladbrokes εν μέσω του lockdown και περιλάμβανε και μείωση της προβολής διαφημιστικών σποτ.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.