Χορηγός της Μπαρτσελόνα η BetFair

Η στοιχηματική εταιρία BetFair προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την Μπαρτσελόνα, η οποία την καθιστά επίσημη χορηγό της πρωταθλήτριας της ισπανικής Primera Division. Η συμφωνία καθιστά τη BetFair χορηγό της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες τρεις σεζόν, από αυτή του 2016-17 έως εκείνη του 2018-19.

 

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα αποφέρει σημαντικές ευκαιρίες προβολής στην ιστοσελίδα του online στοιχήματος, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες ποδοσφαίρου, όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η BetFair θα εκμεταλλευτεί τη νέα θέση της, προβάλλοντας την ιστοσελίδα της στην έδρα της ομάδας, ενώ παράλληλα αναμένεται να προχωρήσει σε στοχευμένες καμπάνιες και σε αποκλειστικές προσφορές για τους οπαδούς της ομάδας.

 

Ο Paul Gambrill, γενικός διευθυντής της BetFair, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε μια μακροχρόνια συνεργασία με τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα είναι συνεχώς ανταγωνιστική σε κορυφαίο επίπεδο και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τη φιλοδοξία μας να επεκτείνουμε τη BetFair παγκοσμίως. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα, προκειμένου να προσφέρουμε στους εκπληκτικούς οπαδούς της μοναδικές προσφορές, περιεχόμενο και εμπειρίες”.

 

Η BetFair είναι από τις πιο διάσημες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως,ιδρύθηκε το 1999 και λειτουργεί με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη