Έως το 2019 χορηγός της Άρσεναλ η BetFair

H BetFair και η Άρσεναλ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια, γεγονός που σημαίνει πως η ιστοσελίδα του στοιχήματος θα παραμείνει χορηγός της ομάδας της Premier League έως το 2019. Η νέα συμφωνία καθιστά τη BetFair επίσημη συνεργάτη του στοιχήματος για την Άρσεναλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη και στη Νότια και Κεντρική Αμερική.

 

Η νέα συμφωνία, μάλιστα, δίνει νέες ευκαιρίες προβολής για την BetFair μέσω της χορηγίας. Η παρουσία της στο στάδιο της Άρσεναλ, μέσω διαφημίσεων, θα είναι πιο έντονη, ενώ θα απολαμβάνει και ενισχυμένης φιλοξενίας. Επιπλέον, η BetFair θα έχει πρόσβαση στους παίχτες της Άρσεναλ, προκειμένου να αναπτύξει δράσεις στο μάρκετινγκ και στη διαφήμιση, καθώς και στα social media που χρησιμοποιεί η ομάδα, προκειμένου να προσεγγίσει νέα μέλη, με προσφορές και άλλες δραστηριότητες. Ήδη, άλλωστε, η BetFair ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε αποκλειστικές προσφορές για τους οπαδούς της Άρσεναλ.

 

O Paul Gambrill, Marketing και Brand Director της BetFair, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Άρσεναλ, μετά από μια άκρως επιτυχημένη πρώτη σεζόν με την ομάδα. Η Άρσεναλ είναι μια φανταστική ομάδα και ανυπομονούμε να χτίσουμε ξανά σχέσεις με τους εκπληκτικούς οπαδούς της, την επόμενη σεζόν και όλες τις υπόλοιπες”.

 

Ο CCO της Άρσεναλ, Vinai Venkatesham, από την άλλη, δήλωσε: “Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τη BetFair, στα χνάρια της φετινής επιτυχημένης συνεργασίας μας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε, ώστε να ενεργοποιήσουμε ακόμη περισσότερο τους υποστηρικτές της Άρσεναλ στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη, στη Νότια και στην Κεντρική Αμερική”.

 

Μπορεί η BetFair να είναι από τις διασημότερες εταιρίες στοιχημάτων της Ευρώπης ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος διότι δεν διαθέτει την απαράιτηρη άδεια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.