Χορηγός της Μπορούσια Γκλάντμπαχ η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοίνωσε πως υπέγραψε μια νέα συμφωνία χορηγίας, με μία από τις δημοφιλέστερες ομάδες ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Πρόκειται για την ομάδα της Μπορούσια Γκλάντμπαχ, η οποία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga στις 18 Αυγούστου.

Η νέα συμφωνία καθιστά τη Mybet έναν από τους χορηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας, καθώς και επίσημο συνεργάτη της στο στοίχημα.

 

Τα οφέλη της χορηγίας

Η συμφωνία χορηγίας ανάμεσα στις δύο πλευρές θα προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες προβολής στην στοιχηματική εταιρεία. Το λογότυπό της θα εμφανίζεται στο στάδιο που αποτελεί την έδρα της Γκλάντμπαχ, ενώ θα είναι εμφανές και στο λεωφορείο που χρησιμοποιείται για τις μετακινήσεις της ομάδας. Παράλληλα, η Mybet θα έχει παρουσία και στα social media της ομάδας, καθώς και σε καμπάνιες και άλλες πρωτοβουλίες της.

 

Σημαντική επιστροφή στην Bundesliga

Ο CEO της Mybet, Markus Peuler, επιβεβαίωσε την είδηση της νέας συμφωνίας χορηγίας και συμπλήρωσε: “Το ποδόσφαιρο είναι μακράν το σημαντικότερο άθλημα στον τομέα του στοιχήματος. Καθώς η νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού της Mybet έχει τεθεί σε λειτουργία, ήρθε η στιγμή να δηλώσουμε και πάλι το παρών στη Bundesliga. Μέσω της συνεργασίας μας με την Γκλάντμπαχ, στηρίζουμε μια ομάδα της οποίας η εικόνα και η ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς μας στόχους”.

Με τη σειρά τους, οι εκπρόσωποι της Γκλάντμπαχ δήλωσαν ικανοποιημένοι με την εξασφάλιση της νέας χορηγίας, τονίζοντας πως η Mybet αποτελεί μια καθιερωμένη και γνωστή εταιρεία στοιχηματισμού στη γερμανική αγορά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.