Χορηγός της Ντέρμπι Κάουντι η Coral

Η στοιχηματική εταιρία Coral ανακοίνωσε τη νέα χορηγία της προς την ομάδα του αγγλικού Championship, Ντέρμπι Κάουντι, για τα επόμενα δύο χρόνια. Χάρη στη νέα αυτή συμφωνία, η Coral θα αποκτήσει ευκαιρίες προβολής στο στάδιο της ομάδας, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της – από όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να στοιχηματίζουν απευθείας, μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους. 

 

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Coral, Simon Clare, ανέφερε σχετικά: “Το στοίχημα στο ποδόσφαιρο είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος τομέας της επιχείρησής μας και είμαστε κατενθουσιασμένοι για την συμφωνία με τη Ντέρμπι Κάουντι. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες στοιχηματισμού στους φίλους της Ντέρμπι, τόσο στο σπίτι όσο και στο γήπεδο, για τα επόμενα χρόνια και ευχόμαστε καλή τύχη στην ομάδα την ερχόμενη χρονιά”.

 

Η Coral είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και λειτουργεί διαδικτυακά από το 1997.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.