Επανεξετάζει τη στρατηγική marketing η εταιρεία στοιχημάτων William Hill

H William Hill φαίνεται πως βρίσκεται σε διαδικασία επανεξέτασης της συνολικής της στρατηγικής στον τομέα του marketing, προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στο νέο διαφημιστικό περιβάλλον που φέρνουν οι σχετικοί νόμοι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η William Hill επιθυμεί να προλάβει τις εξελίξεις και είναι, μάλιστα, η πρώτη εταιρεία στοιχήματος του Ηνωμένου Βασιλείου που ξεκίνησε τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας CampaignLive, η William Hill θα βάλει στο μικροσκόπιο τις πρακτικές marketing που χρησιμοποιεί και ήδη περιμένει νέες προτάσεις από τους συνεργάτες της.

 

Στο μικροσκόπιο η στρατηγική της William Hill

Η διαδικασία επανεξέτασης της στρατηγικής marketing έχει ήδη ξεκινήσει στη William Hill και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το διαφημιστικό πρακτορείο Vizeum UK, με το οποίο η στοιχηματική εταιρεία συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Ήδη, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της Vizeum ετοιμάζουν μια νέα πρόταση για τη William Hill.

Σκοπός της επανεξέτασης της στρατηγικής marketing είναι να βρεθεί μπροστά από τις εξελίξεις και να καλύπτει κάθε νέα προϋπόθεση που ενδεχομένως φέρουν οι αλλαγές στους νόμους περί διαφήμισης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θυμίζουμε ότι αναμένονται νέες ρυθμίσεις, μεταξύ των οποίων συζητιέται και η απαγόρευση των στοιχηματικών διαφημίσεων κατά τη διάρκεια ζωντανών μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων, που πραγματοποιούνται πριν τις 9 το βράδυ.

Η William Hill, μάλιστα, συγκαταλέγεται (σύμφωνα με δημοσιεύματα) στις εταιρείες στοιχήματος που έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία να διακόψουν μόνες τους την προβολή διαφημίσεων σε τέτοιες περιπτώσεις. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας εξετάζουν κάθε πτυχή του Κώδικα Κοινωνικά Υπεύθυνης Διαφήμισης Στοιχήματος που ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο η IGRG (Industry Group for Responsible Gambling).

Επικεφαλής της αναδιοργάνωσης στον τομέα marketing, τέλος, είναι η Charlotte Emery, η νέα διευθύντρια του τομέα Global Brand & Marketing, η οποία ανέλαβε τα καθήκοντά της στα τέλη του 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.